Route beschrijving


Met de auto


A. Makkelijke route met duurder parkeertarief
- Vanaf de A 10 ring Zuid en ring Noord Amsterdam:
Neem de afslag S108 richting Buitenveldert/Oud-Zuid. Onderaan bij de stoplichten rechtsaf de Amstelveenseweg op. Bij de eerste volgende stoplicht linksaf het IJsbaanpad op. De weg volgen. Bij de rotonde rechtdoor. Rijd tot aan de speeltuin aan je rechterhand. Parkeer je auto. Let op het is betaald parkeren. Loop langs de speeltuin de doodlopende weg in. Neem de tweede steiger aan je linkerhand. De praktijk bevindt zich in de laatste ark aan je rechterhand. Hier ben je bij 68 F.

B. Alternatieve route met goedkoper parkeertarief
- Vanaf de A10 ring Zuid.
Rijd na knooppunt De Nieuwe Meer richting A10 Ring West richting Zaanstad. Neem de afslag S 107 richting Sloten/Slotervaart. Boven aan de weg naar rechts. Neem dan de eerste rechts (Anthony Fokkerweg). Bij de T splitsing rechtsaf. Bij de volgende T splitsing linksaf. Rijd langs het tankstation Texaco. Bij de eerste volgende (kleine) kruising rijd je rechtdoor (langs de Leen Bakker en de Praxis). Dit is nog steeds de Anthony Fokkerweg. De weg gaat met een bocht naar links. Blijf de weg volgen. Dan de tweede rechtsaf, direct na de parkeerautomaat. Dit is het Jaagpad (staat niet op een bordje vermeld). Parkeer hier je auto. Loop richting de sluis en ga over de sluis. Dan ga je linksaf en loopt alsmaar rechtdoor (de weg buigt weer naar rechts). Loop door en ga de eerste weg links (een doodlopende weg, naast een speeltuin). Neem de tweede steiger aan je linkerhand.

- Vanaf de A 10 ring Noord:
Neem afslag 107 richting Sloten/Slotervaart. Ga boven aan de afrit linksaf, de snelweg helemaal over. Zie verder ring Zuid vanaf: neem dan de eerste rechts (Anthony Fokkerweg).
Het parkeertarief is de eerste drie uur 0,10 cent. Na drie uur parkeren wordt het 2,40 euro per uur.

Met het openbaar vervoer

Op de Amstelveensweg/aan het begin van het IJsbaanpad stopt tram 24 en 16, bus 170 en 172. Dan is het nog ongeveer 9 minuten lopen naar het IJsbaanpad 68 F. Op 12 minuten loopafstand is het metro station halte Amstelveenseweg. Daar stopt metro 50 (Gein/Isolatorweg).


 

Namaste Webdesign