Aura Soma


Aura Soma is een holistische kleurentherapie en gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Vicky Wall is de grondlegster van het Aura Soma Colour Care systeem. Ze ontving tijdens meditaties de inspiratie om deze equilibrium flessen te vervaardigen, en later kwamen daar ook de pomanders bij.

Equilibrium

De hele serie bestaat uit meer dan honderd verschillende gekleurde flessen gevuld met essentiële oliën, kruidenextracten en kristalenergieën. Deze equilibrium flessen geven ons de mogelijkheid om lichaam, ziel en geest weer zo veel mogelijk in evenwicht te brengen. Het 'geheim' van de twee kleuren zit hem in water en olie. Waarom kies je kleding met een bepaalde kleur? Door bepaalde kleuren te kiezen, kan dit veel persoonlijk inzicht geven. Het ondersteunt je bij het proces van je persoonlijk leiderschap. 

Pomanders

Vicky Wall verzamelde verschillende plantenessences samen in flessen. Iedere fles bevat negenenveertig extracten en essences. Deze krachtige inhoud kreeg de naam pomander. Ze is bedoeld om het energieveld van mens, dier en de ruimte om ons heen te zuiveren en te beschermen. 

 


 

Namaste Webdesign