Wie ben ik?


Mijn naam is Marije van den Hoek en ik ben geboren in 1967. Ik woon samen met mijn man, zoon, twee 'stief'dochters, twee poezen en een hond. Ons huis is gevuld met hoogsensitieve personen. Na mijn opleidingen ging ik werken in het bedrijfsleven. Centraal in mijn arbeidsleven stond het begeleiden, adviseren en coachen van mensen op en om werk. In het bedrijfsleven ben ik via trainingen en opleidingen verder opgeleid om mensen te begeleiden/coachen naar werk, tijdens werk, bij het verlies van een baan en bij het vinden van weer een nieuwe loopbaan.

Ongeveer 18 jaar geleden kwam ik plotseling tot stilstand en werd teruggeworpen in mijn gevoel. Iets dat zeer sterk aanwezig was tijdens mijn kinderjaren, maar wat ik in de loop van mijn leven achter een dikke stevige muur had opgeborgen. Dat was alleen maar lastig in roerige tijden. Ik heb mijn gevoeligheid weer in ere 'hersteld' en het blijkt een bron te zijn van veel kostbaars.

Ik heb het bedrijfsleven vaarwel gezegd en al meer dan 13 jaar werk ik op mijn eigenwijze met mensen in mijn praktijk. Ik volgde verschillende opleidingen en trainingen. Ik ben Aura Soma kleurentherapeut en therapeut Systemisch Werk (familie- en organisatieopstellingen) en ik volgde onder andere de jaartraining kindercoach/specialisatie opstellingen voor kinderen en tieners van Ingrid Dykstra, de leergang begeleiden HoogSensitieve Personen, Masteropleiding familie- en organisatieopstellingen, basisopleiding Bachbloesem en aromatherapie, Reiki-master, Contactgericht Spelen en Leren, Growing Minds, basistraining NLP en counseling. 


 

Namaste Webdesign